Αντώνης Χ.
Κάποιοι από σας θα σκέφτηκαν ότι δεν την πάλεψα και τα παράτησα.... Κάποιοι άλλοι ίσως ότι έχασα την μόνιμη ιδιότητα μου... ναι καλά το καταλάβατε, στην γκρίνια αναφέρομαι! Ίσως πάλι άλλοι ότι κάτι έγινε και βολεύτηκα "κάπως", πως με τρόπο "μαγικό" όλα έγιναν ρόδινα. Ε λοιπόν τίποτα από τα προαναφερθέντα δεν έγινε! Βασικά είπα να χαλαρώσω λίγο και να αράξω... να δω ρε αδερφέ τι είναι ικανός να κάνει ο Γιώργος, γιατί μπορεί να είμαι πολλά πράγματα αλλά ανάμεσα σε αυτά θα ήθελα να μου αναγνωρίζουν το ότι προσπαθώ να είμαι δίκαιος.
Να σας εξηγήσω τι εννοώ! 
Καταρχήν κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν παρέλαβε ένα κράτος ρημάδι! Αλλά από την άλλη και οι προηγούμενοι το ίδιο είπαν... Και αφού ήταν ρημάδι, και φώναζε καιρό πως το ήξερε, γιατί ήθελε να αναλάβει;
Από την άλλη έλεγε πως υπάρχουν τα λεφτά και ότι θα έβρισκε και άλλα... Βέβαια και οι μάγοι βγάζουν λαγούς από τα καπέλα τους, αλλά εδώ μιλάμε για πολλούς,πολλούς λαγούς!
Μετά είπε κάτι ότι θα κυνηγήσει επιτέλους το κεφάλαιο αλλά εγώ και εσείς είμαστε που δεν έχουμε σταματήσει να τρέχουμε... μάλλον γιατί είμαστε περισσότεροι και δεν μπορούμε να κρυφτούμε τόσο επιδέξια όσο οι πλούσιοι!!!
Κάτι ακούστηκε ότι θα βοηθήσει τα νοικοκυριά αλλά μεταξύ μας οι τράπεζες είναι τόσο δικτυομένες που, όχι την 4ετία δεν θα έβγαζε αλλά πόσο μάλλον την εβδομάδα. Οπότε και καλά έκανε και έκανε την πάπια γιατί άλλωστε δεν είχαμε κάποιον άλλον που να προσφερθεί αφιλοκερδώς και με διάθεση αυτοθυσίας να μας σώσει!
Έτσι πήραμε ένα μάθημα ταπεινοφροσύνης απέναντι στους ευρωπαίους ομολόγους μας που θα το θυμόμαστε "εις τους αιώνας των αιώνων". Μέχρι και χώρες όπως η Ισπανία που είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση, έφτασε να μας "σκουντά" στην πλάτη σιγοψιθυρίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά. 
Ο Γιώργος όμως έχει και τις καλές του στιγμές.... Καταρχήν όλοι στον πλανήτη τον αγαπούν! Αυτός ο άνθρωπος είναι ακούραστος, Κατάφερε και ταξίδεψε σε τόσα μέρη και επισκέφτηκε τόσους αρχηγούς κρατών, όσους δεν επισκέφτηκαν όσοι κυβέρνησαν στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Θέλω να πιστεύω πως το έκανε με κάποιο σχέδιο και όχι γιατί ήταν τζάμπα η γιατί νομίζει ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγεί. Και παράλληλα κρατάει τα "μπόσικα" πίσω εδώ στην "ψωροκώσταινα" ώστε να μην κάνει ο καθένας ότι θέλει, τουλάχιστον να μην φαίνεται ότι κάνει ότι θέλει. 
Αμ το άλλο που το πάτε; Δέκα εκατομμύρια Έλληνες, ζωή να έχουμε, τον θεωρούσαμε χαζό και ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει, αλλά ο λαός μας λέει, "από χαζό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"! Εγώ τον πιστεύω ότι θέλει να βοηθήσει, αλλά είμαστε σαν λαός δύσκολος, όχι ότι δεν έχουμε τα δίκια μας. Ας προσπαθήσει και ας αποτύχει, θα του αναγνωρίσω την προσπάθεια και θα τον παινέψω, ναι ακόμα και εγώ... Το μόνο που ζητώ, για να "βάλω πλάτες" όπως ζήτησε από όλους μας, είναι να είναι δίκαιος. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια νέα αρχή, να κάνεις "αλλαγή πλεύσης", να τραβήξεις τα αυτιά αυτών που τους αξίζει, και να σηκώσεις τα μανίκια για να δώσεις ένα μάθημα σε αυτούς που χλευάζουν τους μικρούς, αυτούς που έκαναν με τα τερτίπια τους, να χάσει ο έλληνας πολίτης το αίσθημα δικαιοσύνης.


ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
          ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΕΜΕΝΑ
1 Response
  1. mixanikoulis Says:

    Καλέ τι καλοσύνη είναι αυτή;;;;;;xaxaxaxaxa


Δημοσίευση σχολίου